На Коломийщині після рішення суду відновили протирадіаційне укриття

Коломийською окружною прокуратурою Івано-Франківської області забезпечено реальне виконання рішення Івано-Франківського окружного адміністративного суду щодо зобов’язання приведення протирадіаційного укриття у готовність за його функціональним призначенням.

«Прокурори встановили факт тривалої бездіяльності органу місцевого самоврядування Коломийського району щодо забезпечення утримання споруди цивільного захисту в належному технічному стані, що спричинило неможливість використання її за призначенням. Це стало підставою для заявлення окружною прокуратурою позовної заяви в інтересах Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Івано-Франківській області», - повідомили в Прокуратурі Івано-Франківської області.

Суд задовольнив вимоги прокуратури та на виконання рішення суду проведено відповідні ремонтні роботи. Згідно з актом оцінки стану готовності, споруда цивільного захисту площею понад 160 кв. м приведена у належний технічний стан та повністю готова для укриття людей.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.