Поблизу Бурштина зіткнулись вантажівка та легковик (оновлено)

29 квітня о 04:10 на лінію 101 надійшло повідомлення про те, що в селі Насташиному на автодорозі Н-09 «Мукачево-Львів» трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного та легкового автомобілів.

«У результаті зіткнення двох транспортних засобів, вантажного автомобіля «МАН» та автомобіля «Chery», водія легковика було доставлено до лікарні. Однак, потерпілий - 1982 року народження, мешканець Івано-Франківська від отриманих помер у медичному закладі. Вантажівкою керував мешканець Чернівецької області, 1992 року народження. Водіїв перевірено на факт вживання алкоголю. Результат тверезі», - повідомили у поліції.

Слідчі розпочали розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

«На місці ДТП рятувальники деблокували постраждалу особу з понівеченого автомобіля та передали медикам. Надзвичайники забезпечили освітлення місця події та від'єднали клеми акумуляторних батарей транспортних засобів, щоб запобігти виникненню пожежі», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.