У Росохачі відкрили поліцейську станцію

У с.Росохачі Городенківської громади відкрили поліцейську станцію.

Безпековий осередок розташований в центрі села Росохачі. Це одне із найвіддаленіших сіл тутешньої громади.

Разом з поліцейською станцією віднині тут функціонує Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, що постраждали від домашнього насильства.

«Поліцейська станція забезпечує безпеку мешканців в межах десяти сіл. Зв'язок з містом Городенка не зовсім простий. Тож людям для того, щоб написати якусь заяву в поліцію чи отримати кваліфіковану допомогу правоохоронця, треба було їхати в місто, а це долати десь понад 35 кілометрів. Відсьогодні поліцейський тут на місці, будь-хто може сюди звернутися за допомогою», - розповів голова Городенківської територіальної громади Богдан Кобилянський.

Правопорядок забезпечуватиме поліцейський офіцер громади Богдан Мотрук. Під опікою 25-річного правоохоронця понад 7 тисяч громадян. Це мешканці Росахача та всіх навколишніх сіл.

«В будь-який час дня і ночі я готовий допомагати людям, сприяти вирішенню їхніх клопотів та проблем в межах компетенції поліції. Наразі найбільш поширене правопорушення з яким доводиться стикатись на території обслуговування - це домашнє насильство, тож прикладаю максимум зусиль для протидії цього негативного явища », - зазначив старший лейтенант Богдан Мотрук.

Поліцейський офіцер громади забезпечений новим службовим транспортом, засобами зв’язку та всім необхідним для ефективного несення служби.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.