Верховинська лікарня отримала карету швидкої допомоги від французьких партнерів

Французькі партнери на чолі з заступником мера міста Sannoys - Nicolas Flament передали від асоціації Coeur Ukraine карету швидкої допомоги для КНП «Верховинський ЦПМСД» Верховинської селищної ради.

«Варто зазначити, що це вже третій автомобіль переданий французькими друзями, медичним установам нашої громади. Окрім того, колишнім мером міста Персан - Аланом Кассом керівникам медзакладів громади (КНП «Верховинський ЦПМСД» та КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня») передано медикаменти, перев’язочні матеріали, медичний інвентар тощо. В рамках зустрічі французькі партнери відвідати медичні заклади громади, реконструйовану лікарню, перевірили належне використання гуманітарної допомоги, побували в музеї «Гуцульщина», а також вшанувати пам'ять загиблих військовослужбовці на Алеї Слави», - повідомили у Верховинській селищній раді.

Заключним етапом зустрічі стало підписання угоди про співпрацю між Association Cœur Ukraine (Nicolas Flament) та громадською організацією «Народна самооборона Верховинщини» (Іван Юряк).

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.