Прикарпатка Елеонора Павлюк фінішувала у ТОП-5 на юніорському чемпіонаті світу зі сноубордингу

22-25 березня в Австрії, у м. Лахталь, відбувся чемпіонат світу зі сноубордингу паралельні дисципліни серед юніорів. Про це повідомили у Ski Federation of Ukraine.

Завдяки виступам Елеонори Павлюк українська команда двічі фінішувала у ТОП-5 ЧС. Також рубіж кваліфікації пройшли Нестор Білоус - 13 і 15 позиції та Михайло Кабалюк - 14 і 16 місця. Спортсмени змагалися в паралельному слаломі й паралельному слаломі-гіганті.

«Я задоволений виступом команди: молоді атлети, які перший рік виступили на чемпіонаті світу, виконали поставлені задачі, інші атлети, що вже мають досвід, покращили свої позиції стосовно минулорічного виступу. Спортсмени були налаштовані дуже оптимістично, на те це і є чемпіонат світу. Відчувається інша, відмінна від пересічних стартів атмосфера. Змагання такого рівня завжди приносять сюрпризи й новий досвід як для спортсменів, так і для тренера. Загалом висновки зроблені. Цей ЧС дав можливість зрозуміти, над чим потрібно працювати далі. Здебільшого це психологічні питання, які потребують обов'язкової уваги й вирішення. У технічному плані за цей сезон вдалося змінити їзду в кращий бік, тому далі - більше», - розповів старший тренер збірної команди України зі сноубордингу Семен Скубенич.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.