На війні загинув прикарпатець Петро Сас

На війні у Краматорському районі Донеччини загинув Петро Сас із Рогатинської громади.

Сас Петро Орестович народився 22 червня 1977 року у с.Бабухові на Рогатинщині. Зростав у люблячій родині, де виховали для світу трьох достойних людей. Закінчив школу у рідному селі та продовжив здобувати освіту в Бурштинському енергетичному технікумі.

Згодом наш майбутній захисник проходить військову службу в армії та робить свої професійні кроки в РЕМ. Також у мирний час заробляє на життя у команді професіоналів ТОВ "Сіті ліфт" – Львів. Тут його пам’ятають як хорошого фахівця, який ніколи не боявся складної роботи.

До лав Збройних сил України Петро Сас мобілізований 5 червня 2022 року. Виконував обов’язки стрільця 3 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 3 стрілецької роти. За два роки сумлінної, важкої служби був відзначений нагородами, зокрема нагрудним знаком «Золотий Хрест».

Під час бойового завдання на околицях населеного пункту Терни Петра Саса не стало. Його убив мінометний обстріл ворога.

«Час, на жаль, не лікує ран втрати— він тільки притуплює біль, з яким доведеться жити родині. Рогатинська міська рада висловлює щире співчуття батькам, сестрі, брату та їхнім близьким, побратимам загиблого Захисника. Хай Господь дасть сили Вам пережити це невимовне горе. Вічний спокій душі та слава воїну, який віддав життя за незалежність України!», - повідомили у Рогатинській громаді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.