На війні загинув прикарпатець Володимир Андрусів

22 березня на околицях Гуляйполя внаслідок мінометного обстрілу загинув 59-річний Володимир Андрусів з з с.Верхньої Липиці Рогатинської громади. Про це повідомил у Рогатинській громаді.

Володимир Васильович Андрусів народився 12 лютого 1965 року у с.Верхня Липиця на Рогатинщині. Закінчив школу у рідному селі, згодом продовжив здобувати освіту в Бурштинському ДОСААФ.

Відтак юнак чотири роки проходить військову службу в армії та робить свої перші професійні кроки в Івано-Франківській філії «Карпатвибухпром». Праця молодого і фахового бурильника, який завжди прагне розвиватись, викликає повагу у колективі, тож на нього покладають добрі майбутні надії. Починається професійний ріст Володимира Андрусіва. Паралельно з робочими буднями наш земляк продовжує здобувати вищу освіту в Київському інституті підвищення кваліфікації. Працює над вдосконаленням своїх професійних навичок, водночас росте як фахівець – спершу на посаді гірничого майстра, а згодом 33 роки виконує обов’язки заступника начальника дільниці №11.

Але найбільшим досягненням для Володимира Андрусіва було щось більше – його сім’я з коханою дружиною Галиною. З 1988-го саме вона стала місцем душевної сили, звідки черпав натхнення Володимир. Подружжя подарувало світу нове світле покоління – двох доньок Світлану та Оксану. Для них батько з усіх сил старався дати найкраще: збудував дім, посадив і виростив сад, допоміг здобути вищу освіту. Як же тішився наш краянин, коли його розумні і успішні Світлана та Оксана стали мамами. Своїх онуків Владиславчика, Вероніку та Єву дідусь любив ще з більшою силою.

2 березня 2022-го став до лав Сил ТрО. Далі, вже немолодий за віком, старший стрілець-оператор Володимир зі своїми побратимами 1 першого стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 3 стрілецької роти старається відбити нескінченні напливи ворожих військ на запорізькому напрямку.

«Рогатинська міська рада висловлює щире співчуття близьким і побратимам загиблого Захисника. Хай Господь дасть сили Вам пережити це невимовне горе. Вічний спокій душі та слава воїну, який віддав життя за незалежність України!», - йдеться у повідомленні.

Зустрічі загиблого Захисника відбудеться 25 березня.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.