На війні загинув депутат Верховинської райради Андрій Зеленчук

На війні загинув депутат Верховинської районної ради від політичної партії «Слуга народу» Андрій Зеленчук. Про це повідомила очільниця партії «Слуга народу» Олена Шуляк.

«Андрій пішов на фронт добровольцем ще з перших днів війни. Його мужність, самовідданість та сила духу завжди слугували прикладом для нас усіх. Він боронив Україну на Донецькому та Запорізькому напрямках. У Героя залишилися мама, дружина та дві доньки, яких він безмежно любив та захищав. Його втрата - це великий удар для нашої команди та для всієї України. Андрій назавжди залишиться у нашій пам'яті та наших серцях. Світла пам'ять йому та всім нашим Героям, які віддали своє життя за Україну! Щирі співчуття рідним та друзям Андрія», - повідомила О.Шуляк.

Зеленчук Андрій Дмитрович командир розвідувального відділення розвідувально взводу, старший сержант військової служби по мобілізації, житель села Рівня.

«Андрій Зеленчук не вагаючись 28.02.2022 року вступив до Лав Збройних сил України, бо понад усе прагнув захистити свободу та майбутнє своєї країни від злих намірів окупанта. Побратими, колеги та друзі поважали АНДРІЯ за притаманну йому чесність, простоту, щирість і життєрадісність та згадують про нього як про веселу, добру та порядну людину», - повідомили у Верховинській селищній раді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.