У Лисці перекинулась автівка, рятувальники деблокували двох людей

27 лютого на автодорозі «Мукачево-Львів» у селищі міського типу Лисці Лисецької громади трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля.

«Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що водій автомобіля Опель Зафіра, 2003 року народження, мешканець Харкова, не обрав безпечної швидкості руху та на заокругленій ділянці дороги з'їхав з проїжджої частини дороги. Опісля, допустив зіткнення з огорожею домоволодіння. У результаті аварії керманича та двох пасажирів автомобіля - мешканців Харкова з травмами госпіталізовано до лікарні», - повідомили у поліції.

Водія перевірили на стан сп’яніння – результат нетверезий.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

«Прибувши до місця виклику рятувальники деблокували двох людей з понівеченої автівки і передали медикам. Також на місці події рятувальники забезпечили освітленням місце ДТП та вжили заходи щодо від'єднання клем акумуляторної батареї на автомобілі, щоб запобігти виникненню пожежі», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Всі обставини встановлюють правоохоронці.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.