Франківський клуб ФАПФ хоче виступати у Другій лізі

Клуб «Футбольна академія Прикарпаття» подав заявку на отримання ліцензії для участі у Другій професійній лізі. Про це повідомили на сайті клубу.

Зараз триває підготовка та подача документів, адже атестація передбачає оцінку ряду критеріїв, таких як правові, спортивні, кадрово-адміністративні, інфраструктурні та фінансові. Вже у квітні-травні очікують інспекцію для оцінки усіх вимог.

На другому навчально-тренувальному зборі команда запланувала п’ять товариських матчів, а перший з них відбудеться цього тижня. ФАПФ зіграє проти першолігової тернопільської «Ниви».

Довідка.

Футбольна академія "Прикарпаття" – амбітний проєкт з розвитку футболу на Івано-Франківщини, який взяв свій початок 24-го липня 2020 р.

Співзасновниками Футбольної академії "Прикарпаття" є Народний футбольний клуб "Ураган", Міський футбольний клуб "Прикарпаття" та Благодійний фонд "Футбольні таланти". Також надійними партнерами Академії є Івано-Франківська міська рада та Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

Основною метою діяльності Академії є пошук футбольних талантів, впровадження здорового способу життя серед дітей, юнаків та молоді, підготовка, виховання та просування висококласних спортсменів футболістів для професійної футбольної команди «Прикарпаття», інших українських команд та команд з-за кордону.

Фото - ілюстративне

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.