АМКУ підозрює змову під час тендера на будівництво спортзалу у Кривопіллі

Західне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України 8 лютого 2024 року розпочало справу за ознаками вчинення ТОВ «Карпати Будінвест» та ФГ «Полонина Діл» порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Під час здійснення заходів державного контролю щодо створення конкурентного середовища та захисту конкуренції у сфері публічних закупівель, Відділення встановило, що ТОВ «Карпати Будінвест» та ФГ «Полонина Діл» брали участь у процедурі закупівлі «Нове будівництво критого спортивного залу на території Кривопільської ЗОШ І-ІІІ ст. в с. Кривопілля, присілок Центр, Верховинського району, Івано-Франківської області», проведеній Управлінням капітального будівництва в Івано-Франківській області. Очікувана вартість закупівлі 6 902 370,00 грн з ПДВ.

«У ході попереднього дослідження обставин зазначеної процедури закупівлі Західне МТВ виявило факти, що можуть свідчити про узгоджену поведінку вказаних учасників. З огляду на це Відділення розпочало справу», - повідомили у Західному міжобласному територіальному відділенні АМКУ.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.