На Коломийщині затримали серійного злодія

5 лютого до поліції надійшло повідомлення про те, що вночі невідома особа вчинила крадіжку із приміщення аптеки, що у селищі Заболотів. З приміщення зловмисник викрав 8000 гривень. Після вказаного повідомлення упродовж декількох годин до поліції надійшло ще кілька повідомлень щодо крадіжок зі складських та торговельних приміщень в даному населеному пункті.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили підозрюваного в крадіжках. Це 38-річний мешканець Коломиї, раніше одноразово судимий за майнові злочини.

«Встановлено, що правопорушник діяв за однаковою схемою: в темну пору доби проникав до приміщень, шляхом віджиму металопластикового вікна та зламу дверей, швидко викрадав кошти, автомобільне приладдя, електроприлади, мобільні телефони, велосипед та інші цінні речі», - повідомили у поліції.

Серійного злодія поліцейські оперативно затримали в Коломиї. Фігурант зізнався у скоєнні даних крадіжок. Речові докази вилучено та направлено на експертне дослідження.

Крадія слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі йому буде повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.