Надвірнянським рятувальникам передали спецавтомобіль від німецьких партнерів

Надвірнянський РУ ГУ ДСНС України в Івано-Франківскій області отримав чергову гуманітарну допомогу з Німеччини.

З Нортгаймської пожежної частини передали спеціалізований автомобіль “Volkswagen LT” укомплектований пожежно-рятувальним обладнанням: пожежними рукавами, рятувальною носилкою, пожежно-рятувальним одягом, касками, поясами, спеціальними додатковими системами захисту для людей, які підключаються до апарату, щоб вивести людину із задимленого середовища також укоплектовано рятувальними масками та іншим обладнанням.

«Така сучасна техніка, кажуть рятувальники, їм дуже необхідна та дозволить ефективніше спрацьовувати на різноманітні надзвичайні ситуації. Ми щиро дякуємо місту-побратиму Нортгайм, бургомістру @Simon Hartmann також дякуємо німецькому народу. Для нас сьогодні надзвичайно цінно отримувати підтримку від німецького народу», - повідомив міський голова Зіновій Андрійович.

Раніше ДСНС отримували допомогу від міст-побратимів Пруднік (Польща) автомобіль STAR-244 та Крнов (Чехія) автомобіль автодрабина IFA, також від партнерів ми ще отримали багато комплектуючого спорядження: взуття, одяг та інше.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.