Рогатинський підрозділ міграційної служби переїхав у нове приміщення

Рогатинський підрозділ міграційної служби переїхав у приміщення в середмісті Рогатина – сюди зручно дістатися, тут створені комфортні умови для надання послуг.

«Слід зазначити, що ще відторік керівництво УДМС в області відпрацювало декілька варіантів переміщення територіального підрозділу, який працював у не надто оптимальних умовах. Зрештою, ця ініціатива знайшла повне розуміння у голови Рогатинської міської ради Сергія Насалика, відтак міграційна служба розташувалася у кабінетах, де раніше працював власне апарат міської ради», - йдеться у повідомленні Міграційної служби в Івано-Франківській області.

Відвідувачів зустрічає просторий зал очікування з інформаційними стендами і терміналом для проведення оплати за адміністративні послуги. Далі – 4 службові кабінети для обслуговування запитів громадян.

Довідково: Рогатинський сектор УДМС в Івано-Франківській області торік оформив мешканцм громади 1100 паспортів громадянина України і майже 1800 закордонних паспортів, поповнивши місцевий та державний бюджети 1 мільйоном 30 тисячами гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.