Суд оштрафував калушанина, якого раніше позбавили прав керування автомобілем

Жителю Калуського району, який вчинив умисні дії, які виразились в умисному невиконанні постанови суду, що набрала законної сили, призначили покарання, а саме штраф у сумі 17000 гривень.

«Постановою Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області, яка набрала законної сили в листопаді 2022 року, правопорушника визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 17 000 гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк один рік, однак не зважаючи на це, знаючи про наявність вказаної постанови, будучи позбавленим права керувати транспортними засобами, в липні 2023 року, керував автомобілем марки Mercedes-Benz та був зупинений поліцейськими групи реагування патрульної поліції Калуського РВП ГУНП. Обвинувачений в судовому засіданні вину у пред'явленому обвинуваченні визнав та підтвердив обставини, викладені в обвинувальному акті», - повідомили в Калуському міськрайонному суді.

На підставі зібраних доказів суд ухвалив визнати винуватим за ч.1 ст.382 КК України та призначити покарання - штраф у розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.