На Надвірнянщині відкрили анотаційну дошку бійцю Андрію Рудаку

24 січня відбулося урочисте відкриття та освячення меморіальної дошки на фасаді Парищенського ліцею с. Парище Герою України Рудаку Андрію Тарасовичу.

Андрій був дуже світлою людиною, веселим та безшкетним в школі, везунчиком по житті, який був нагороджений багатьма нагородами та відзнаками, але на превеликий жаль, у нас його забрала жорстока несправедлива війна... Андрій писав: мамо я завжди записую в нотатки: "Коли ти командуєш великим підрозділом на тобі завжди велика відповідальність за життя людей. Йдучи в бій став найвище своїх людей, а вже потім виконання завдання. Давай людям шанс на виправлення. Ніколи не рубай з плеча, авжеж справжні воїни це - не відмінники навчання, не зразкові солдати, справжні воїни це - ті, які несуть на своїх плечах тягар війни, не завжди в чистій формі, не завжди спортивної статури, завжди забезпеч солдата боєприпасами, завжди думай про солдата, бо в бою він буде думати про тебе, і тоді ти станеш командиром для своїх підлеглих"!

«Вірю, що пам’ятні знаки на фасаді школи будуть нагадувати всім поколінням про героїзм наших Захисників у боротьбі за суверенітет і цілісність України. Низький уклін всім Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави», - зазначив голова Надвірнянської громади Зіновій Андрійович.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.