Вибухотехніки провели навчання в Івано-Франківську

Співробітники вибухотехнічної служби ГУНП в Івано-Франківській області провели практичне відпрацювання з розмінування навчального закладу.

Відпрацювання відбулося на території коледжу фізичного виховання.

За допомогою спеціального вибухотехнічного обладнання поліцейські оперативно виявили умовний вибухонебезпечний предмет, локалізували та надалі знешкодили його.

Щодня вибухотехніки поліції Прикарпаття здійснюють численні бойові виїзди. Фахівці поліції Прикарпаття від початку війни повсякчас залучаються до розмінувань на деокупованих територіях.

«Сьогодні відбувся виїзд спеціалістів вибухотехніків на підозрілий предмет. Здійснено пошук вибухонебезпечного предмета та його локалізація за допомогою спеціального обладнання. Використовували пристрій радіоперешкод, ренген-установку, маніпулятор для перевезення даного предмету, гідродинамічний руйнувач тощо. Такі відпрацювання нам необхідні, бо ми повсякчас здобуваємо нові навички та знання у розмінуванні», - підсумував т.в.о. начальника відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Івано-Франківській області, майор поліції Степан Матеха.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.