В ЦМКЛ Івано-Франківська пролікували акторку та телеведучу Ольгу Сумську

В ЦМКЛ Івано-Франківська успішно пролікували акторку та телеведучу Ольгу Сумську.

Приїхала до нашої лікарні народна артистка України після відпочинку у Австрії. У зірки телебачення був наявний гострий больовий синдром у животі з диспепсичними розладами та вираженими явищами інтоксикації. Лікуючий лікар Ольги Сумської - завідувачка терапевтичого відділення ЦМКЛ Любов Лосюк.

Як розповідає Ольга Сумська, за кордоном вона стала себе зле почувати, наявними були постійна нудота і блювота. Там актриса, маючи медичне страхування, звернулась до лікувального закладу.

«Я не отримала належної медичної допомоги, не дивлячись на те, що мої аналізи показували, що мені потрібна була серйозна терапія. Крапельниці, які мені ставили, не допомогли, і те лікування не привело до полегшення мого стану. Я вирішила повернутись до України, незважаючи на те, що це було ризиковано, адже дорога тривала 18 годин».

Акторка зізнається, що коли перетнула кордон, то зітхнула із полегшенням: «Мабуть, кожному українцю відомий цей стан в часі війни. Я зрозуміла, що нарешті вдома…».

Звернутись саме до ЦМКЛ Ользі Сумській порадили її знайомі.

«Вони раніше лікувались у цій лікарні, тому знали, що мені нададуть тут висококваліфіковану медичну допомогу», - говорить акторка.
Українська медицина, за словами Ольги Сумської, заслуговує на найбільшу похвалу: «Наші лікарі найкращі, найдосвідченіші і найлюдяніші. Я вдячна колективу лікарні».

Після інтенсивної терапії і лікування в ЦМКЛ стан Ольги Сумської значно покращився. Акторка вже виписана з лікарні і збирається на гастролі.

«Робота рятує, глядацький зал дає мені енергію. Пам’ятаю, що колись, як я працювала в театрі, у мене була нежить і температура 39, але я вийшла на сцену і після вистави одужала дивним чином. Це сила мистецтва, яка оживляє, адже люди чекають на нас у всіх куточках України», - зазначила Ольга Сумська.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.