На війні загинув прикарпатець Святослав Король

17 січня 2024 року під час виконання бойового завдання загинув солдат Король Святослав Євгенович, 36-річний житель села Угринова.

Герой-доброволець, який став на захист України. Без батька залишилися 13-річний син Артур, батько Євген, мати Ірина, брати Віталій та Юрій.

Мобілізований 25 жовтня 2023 року, захищав Україну на Північному напрямку, в районі н.п. Синьківки Куп'янського району Харківської області. Мужній, сміливий, надзвичайно добрий! До останнього залишився вірним обов'язку та отримав несумісні з життям поранення під час штурмових дій позицій противника.

«Висловлюємо щирі співчуття неповнолітньому синові Артурові, батькам, братам, всім родичам, друзям та побратимам військовослужбовця. У цій сім'ї на захист України стали троє чоловіків, всі ДОБРОВОЛЬЦІ. Батько Євген з 28 лютого 2022 року брав участь у боях за Гостомель та Ірпінь, демобілізований за віком. Молодший брат загиблого також несе службу в лавах ЗСУ. Святослав ріс у творчій сім'ї художників, сам столяр за фахом, багато років працював у цій галузі. Розділяємо ваше горе та схиляємо голови в скорботі. Страшна і жорстока війна забирає найкращих. Вічна пам‘ять, вічна шана, вічна слава ГЕРОЮ!», - повідомили в Угринівській громаді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.