Калушанин, який вкрав скутер, відбувся умовним терміном

Калуський міськрайонний суд виніс вирок у вчиненні кримінального правопорушення по обвинуваченню передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України місцевому жителю.

«Відомо, що обвинувачений незаконно заволодів транспортним засобом, йому було достовірно відомо, що потерпілий в господарському приміщенні на території домоволодіння, зберігав транспортний засіб - скутер марки «Ноnda DIO AF-62». Усвідомлюючи протиправний та суспільно небезпечний характер своїх дій, свідомо, з корисливих мотивів, скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, незаконно потрапив на територію домоволодіння та проник в господарське приміщення, яке було відчинене, силою рук зламав замок руля скутера, розпочав буксирування шляхом випихання скутера та доставив до свого місця проживання», - йдеться у повідомленні суду.

Суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України та призначити йому покарання у виді п’яти років позбавлення волі без конфіскації майна. Відповідно до ст. 75 КК України звільнив його від відбування покарання з випробуванням, а саме, іспитовим строком на два роки.

Фото - ілюстративне

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.