Прикарпатське Управління ДСНС отримало обладнання від польських партнерів

16 січня в Головному управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області відбулося офіційне вручення техніки та обладнання придбаного в рамках проєкту «Підвищення ефективності роботи аварійно-рятувальної служби спеціального призначення Івано-Франківської області”, що фінансувався Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках Програми «Польська допомога» на суму понад 26,5 тис. євро.

Сертифікат на квадроцикл, квадрокоптер, чотиримісний катамаран та професійний 3D-принтер, вручили рятувальникам Прикарпаття Генеральний Консул Республіки Польща у Львові - Еліза Дзвонкєвіч та віце-консул з політичних питань, заступник очільника Генерального консульства Республіки Польща у Львові - Томаш Коваль.

«Рятувальникам люди дуже довіряють і завжди чекають, що вони допоможуть у будь-якій ситуації, і нехай їм допомагає рятувати життя і техніка, яку ми сьогодні передали. Це не перший наш проєкт ми давно тісно співпрацюємо з рятувальниками Прикарпаття» - зазначила Еліза Дзвонкєвіч.

Пізніше польські партнери ознайомилися з діяльністю ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області, оглянули техніку та спорядження рятувальників, а також відвідали Клас безпеки, що функціонує на базі виставки - музею і обговорили перспективи подальшої співпраці.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.