У Калуші планують побудувати асфальтобетонний завод

ПП «Техпостач» (м.Львів) планує розпочати будівництво комплексу споруд та обладнання асфальтобетонного заводу в Івано-Франківській області.

Нове будівництво асфальтобетонного заводу планується у м. Калуші на вулиці Промисловій, 14.

Передбачається будівництво комплексу споруд та обладнання асфальтобетонного заводу, а саме: будівництво асфальтобетонної установки серії ДС-158 ВАТ «Кредмаш», Продуктивність номінальна - 48 - 56 т/год та допоміжний будівель і споруд.

Асфальтобетонна установка ДС-185 призначена для виробництва асфальтобетонних сумішей, що використовуються в дорожньому та інших видах будівництва, по якості, складу та сировині відповідають вимогам ДСТУ Б.В.2.7-119-2011. Асфальтобетон використовується для влаштування нижніх і верхніх шарів дорожніх покриттів, конструктивних шарів дорожнього одягу, розв'язок, мостів, естакад спусків загальноміського призначення, ямкового ремонту, майданчиків під стоянку легкових і вантажних автомобілів, внутрішньо дворових майданчиків і доріг, тротуарів і доріжок.

Продуктивність обладнання при вологості вихідних матеріалів (піску та щебню) до 5% - 48 т/год. при вологості вихідних матеріалів до 3% - 56 т/год. Режим роботи: сезонний. Кількість робочих днів - 131 на рік. Кількість змін -2. Тривалість зміни - 8 год. Річна тривалість роботи установки — 2096 год. Штат робітників: в зміну 3 осіб. Всього 6 осіб.

В якості сировини для виробництва асфальтобетонних сумішей використовується: щебінь різних фракцій, відсів, бітум, мінеральний порошок та модифікатор. Сировина для виробництва завозиться на майданчик вантажним автотранспортом і складується для тимчасового зберігання на складі матеріалів та в бункерах мінеральної сировини. Приготування асфальтобетонної суміші складається з наступних операцій: підготовка мінеральних матеріалів, підготовка бітуму, перемішування гарячих мінеральних матеріалів з розігрітим бітумом та вивантаження готового асфальтобетону в кузови автосамоскидів або накопичувальні бункери. В установці забезпечено автоматичне дозування кам’яних матеріалів, мінерального порошку, пилу та бітуму, їх змішування та видачу в автотранспорт. Управління установкою дистанційне. Обезпилення технологічного обладнання забезпечується двоступеневою системою очищення пилогазової суміші : 1-а ступінь - очищення димових газів, що виходять з сушильного барабану від пилу в циклонах сухого пилеочищення, ІІ-а ступінь - мокрому пиловловлювачі — скрубері «Вентурі».

За даними Youcontrol, власником ПП «Техпостач» є житель Львівщини Падляк Ярослав Дмитрович.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.