На війні загинув прикарпатець Любомир Гуменний

4 січня стало відомо про загибель воїна Гуменного Любомира Степановича з с.Путятинців Рогатинської громади.

Воїн загинув під час бойового завдання в районі населеного пункту Гострого, що у Курахівській громаді Покровського району на Донеччині. Осколкове поранення несумісне з життям.

Зі слів близьких дізнаємося, що Любомир Гуменний народився 29 квітня 1983 року в селі Путятинці. Закінчив місцеву школу, пройшов строкову службу. Відтак у доволі юному віці в 2003 році разом з дружиною Іванною створюють сім’ю. Без перебільшень можна сказати, що вона була прикладом любові, підтримки і цілим всесвітом для нашого захисника. У цих міцних стосунках подружжя народило та виховало двох прекрасних дітей - донечку Ірину та сина Вадима. Разом збудували новий дім для них.

Щоб забезпечити сім’ю та завершити затишний сімейний куточок Любомиру з дружиною доводилось докладати чимало праці. Наш земляк заробляв на життя на місцевій металобазі та тривалий час – закордоном.

«Захиснику тільки минуло за сорок, він ще мав жити із дружиною у зведеній оселі, побувати на випускному у доньки під час закінчення університету, одружити обох своїх дітей. Він дуже любив сина і доньку, тішився їхніми здобутками, здатен був прихилити для них небо. Тож не важко уявити, як сильно б раділо серце батька, коли мав би змогу бачити як ростимуть його онуки… Але ця клята війна написала свою страшну історію», - повідомили в Рогатинській громаді.

Любомир Гуменний захищав Україну з перших днів повномасштабного вторгнення. З 4 березня 2022 року виконував завдання стрільця-зенітника 1 батальйону охорони військової частини. Перебував на Донецькому напрямку.

«Рогатинська міська рада висловлює щире співчуття родині з приводу непоправної втрати. Дякуємо Воїну за захист! Царство Небесне нашому Герою!», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.