На війні загинув прикарпатець Володимир Пилипів

На війні на Донеччині загинув Володимир Пилипів з Рогатинської громади.

Наш захисник народився 25 вересня 1982 р. в селі Данильчому Рогатинської громади. Закінчив Калинівську ЗОШ, отримав фах водія. Згодом пройшов службу в армії, заробляв на життя водієм-експедитором ТзОВ «Гарант-ПСП», а відтак працював у державній охороні та оператором АЗС"ОККО". Як пригадують рідні, був прекрасною людиною, відповідальним, щирим, хорошим татком і сином.

У 2007 році Володимир Пилипів створює міцну сім‘ю зі своєю Наталею. В молодої пари народилося двоє синочків – Сергійко та Андрійко. Батьки старалися дати їм добру освіту, щоб стали достойними людьми. Але війна поставила на паузу сімейне щастя, покликавши батька на фронт. Після дня народження синочка Володимир Пилипів приєднався до лав Збройних Сил України. Мобілізований - 30 січня цього року.

«Виконував обов'язки навідника кулеметного взводу стрілецького батальйону бахмутському напрямку. Під час важкого бойового завдання 21 грудня захисник не вийшов на зв’язок до рідних. Напередодні Різдва Володимир Пилипів став воїном Небесного війська. Без найріднішої людини залишились сини чотирнадцятирічний Сергійко та восьмирічний Андрійко, дружина Наталія. Втратили єдиного сина батьки. Рогатинська міська рада висловлює щире співчуття близьким і побратимам загиблого Захисника. Хай Господь дасть сили Вам пережити це невимовне горе. Вічна пам'ять ГЕРОЮ!», - повідомили у Рогатинській громаді.

Прощання з воїном відбудеться 26 грудня.

Кортеж зі загиблим українським захисником приїде до Рогатинської громади о 13:00 годині. На головній площі міста відбудеться поминальна панахида та церемонія прощання.

Згодом траурна колона вирушить до рідного дому Героя.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.