На сесії Івано-Франківської облради розглянуть бюджет на 2024 рік

На 28-му сесію обласної ради восьмого демократичного скликання винесено 34 питання. Такий проєкт порядку денного рекомендувала до розгляду депутатського корпусу президія обласної ради. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської облради.

Першим питанням депутатам запропоновано схвалити проєкт рішення "Про проголошення в області 2024 року Роком Легіону Українських Січових Стрільців". Опісля, реагуючи на актуальні політичні та соціально-економічні питання, депутати обговорять звернення до Кабінету Міністрів України щодо недопущення ускладнення процедури ввезення гуманітарної допомоги в Україну.

Разом з цим депутатському корпусові запропоновано внести зміни до обласного бюджету на 2023 рік, а ще до шести обласних програм та затвердити чотири нових. Водночас буде представлена інформація про хід виконання Регіональної цільової програми надання шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України, військово-патріотичного виховання молоді на 2021-2025 роки.

Ключовим питанням порядку денного пленарного засідання стане ухвалення обласного бюджету на 2024 рік. Відповідно до плану роботи обласної ради депутати заслухають інформацію про стан інфекційних захворювань в області і про стан та проблеми імунопрофілактики населення. Також заплановано затвердити план роботи обласної ради восьмого демократичного скликання на 2024 рік, а ще – низку питань, які регулюють майнові відносини.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.