Рогатинська громада отримала пожежний автомобіль від німецьких партнерів

Днями в Рогатин за сприяння німецьких колег доставили пожежний автомобіль, який допомагатиме рятувати майно та жителів Рогатинської громади.

Як повідомив Богдан Денега, заступник міського голови, пожежний автомобіль Рогатинська МТГ отримала за сприяння та допомогою платформи Cities 4 Cities | United 4 Ukraine, в рамках проєкту міста Зіндельфінген PHOENIX4UA та мера міста Берна Вьорінґера (Dr. Bernd Vöhringer) та за фінансуванням уряду Німеччини. Особливо посприяла налагодженню контактів Катерина Батіщева.

«Сергій Насалик щиро подякував меценатам та підкреслив, що подароване авто буде передано Верхньолипицькому старостинському округу, де планують згодом відкрити добровільну пожежну команду. Адже для сільської місцевості надзвичайно важливо вчасно і якісно отримати допомогу, аби врятувати людське життя та майно», - повідомили у Рогатинській громаді.

На знак вдячності за можливість створити в громаді ще одну потрібну пожежну дільницю Богдан Денега передав пам'ятні подяки представникам міста Зіндельфінген.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.