Андрій Найда розповів про підсумки участі в міжнародній конференції ООН

Упродовж двох днів, 4 та 5 грудня, Калуський міський голова Андрій Найда у складі делегації від України разом із очільниками міст Хмельницького, Ковеля, обласного центру Миколаєва, керівництвом міністерств енергетики, захисту довкілля, розвитку громад взяв участь у міжнародній конференції Організації Обʼєднаних Націй зі зміни клімату — COP28, яка відбувалася в Об'єднаних Арабських Еміратах, м.Дубай.

Як повідомив Калуський міський голова, проведено багато зустрічей з керівництвом інших держав, на яких розповідали про ситуацію в Україні та важливість її підтримки. Зокрема зазначив «Переконаний, що наша спільна комплексна робота на всіх рівнях дасть потужний результат».

Андрій Найда на панельній дискусії презентував Калуську громаду. Акцентував увагу на перспективі Калуша як еко-індустріальної столиці західної України та на інвестиційній привабливості. Поінформував про заходи, які виконуються на доручення Єврокомісії стосовно декарбонізації, кліматичної нейтральності.

«Про Калуш тепер знають у всьому світі. Наша стратегічна мета "Калуш-еко індустріальна столиця західної України" стає все ближчою до реалізації. Адже промоція нашого міста на міжнародній арені скоро дасть дуже потужний результат через залучення в нашу економіку інвестицій, грантів. На конференції отримали декілька цікавих пропозицій, які вже починаємо опрацьовувати», - зазначив міський голова Калуша.

Також висловив подяку міжнародній спільноті "Угода мерів - Схід" за організацію участі делегації у Конференції.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.