Верховина отримала пожежний автомобіль від німецьких партнерів

28 листопада відбулась передача для Верховинської територіальної громади в контексті гуманітарної допомоги пожежного автомобіля. Про це повідомили у Верховинській селищній раді.

Офіційна церемонія передачі автомобіля відбулася на території Верховинської державної пожежно-рятувальної частини ДСНС в Івано-Франківській області.

Верховинський селищний голова Василь Мицканюк щиро подякував німецьким партнерам, зокрема бургомістру німецької громади Радольфсгаузен Арне Бере, пожежному начальнику об’єднаного муніципалітету Радолфсгаузен Марселю Хартелту, який доставив автомобіль у Верховину, за співпрацю з Верховинською територіальною громадою, надання благодійної допомоги у вигляді пожежного автомобіля та сприяння дружніх взаємовідносинам між Федеративною республікою Німеччина та незалежною державою Україна.

Пожежний автомобіль одразу ж після офіційної церемонії його передачі, взяв курс у село Красноїлля Красноїлівського старостинського округу, де створюється пункт безпеки та пожежної охорони Верховинської селищної територіальної громади.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.