На Верховинщині відкрили Центр безпеки

У Зеленській територіальній громаді, що у Верховинському районі, відкрили Центр безпеки.

В осередку діє сучасна поліцейська станція, а окрім - пожежна охорона та невідкладна медична допомога. Все це в одному приміщенні. Правопорядок на території громади забезпечуватиме лейтенант поліції Іван Гріздак.

«Територія обслуговування поліцейського офіцера громади - понад 470 км². Це шість високогірних сіл та присілків: Зелене, Бистрець, Дземброня, Топільче, Явірник і Буркут. Мешканці можуть звертатись до офіцера громади цілодобово. Відтак завжди отримають кваліфіковану правову допомогу. А задля оперативної та ефективної роботи поліцейському надали повнопривідний службовий автомобіль «Renault Daster», - повідомили у поліції.
«В кабінеті поліцейський офіцер громад проводить десь 20 % часу, а 80 % - на території обслуговування на виїздах, проводить профілактичні бесіди тощо. Багато людей звертається просто за порадою», - розповідає Іван Гріздак.

Нагадаємо, це вже третій Центр безпеки на території Верховинського району. Такі центри уже продемонстрували свою ефективність в Білоберізькій та Поляницькій територіальних громадах.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.