На дорогах Івано-Франківщини для розчистки снігу задіяли більше 40 одиниць техніки

Станом на 8:00 29 листопада проїзд дорогами державного значення забезпечено. Покриття чорне мокре, місцями снігова каша. Про це повідомив начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області Василь Буджак.

«Протягом ночі та ранку для розчищення проїзної частини від снігу задіяно 41 одиницю спецтехніки та 54 дорожніх робітників. Зокрема на Яблуницькому перевалі — 4 екіпажі, на Вишківському — 3 екіпажі. До Єдиного диспетчерського центру Державного агентства відновлення надійшло протягом ночі 2 звернення від водіїв: щодо ситуації в селі Фрага на дорозі Н-09 Мукачево — Львів та із села Остриня на дорозі Н-18 Івано-Франківськ — Тернопіль. Проїзд там забезпечено», - йдеться у повідомленні.
«До снігоприбирання та обробки протиожеледними матеріалами доріг державного значення готові комплексні дорожні машини підрядних підприємств. Протиожеледні матеріали, в тому числі технічна сіль, є в необхідній кількості. Прохання до всіх учасників дорожнього руху утриматись від поїздок під час негоди», - сказав Буджак.

За інформацією Івано-Франківського центру гідрометеорології, протягом 29 листопада на території Прикарпаття вирує циклон — небезпечне метеорологічне явище. Через значні снігопади на дорогах ожеледиця.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.