В Івано-Франківську проведуть ярмарок локальних брендів

1 грудня 2023 року, на площі Міцкевича в Івано-Франківську відбудеться ярмарок, який об'єднає бренди Франківщини та принесе чудовий настрій мешканцям й гостям міста. Про це повідомили в «Інтерньюз-Україна».

Міська рада Франківська завдяки програмі EU4Business організовує ярмарок, щоб представити новий бренд «Франківські дари», розроблений для підтримки та популяризації місцевих виробників, а також допомогти гостям знайти оригінальні подарунки для рідних та близьких напередодні свят. Тут ви зможете відшукати все, що потрібно для святкового настрою та подарунків, — від виробів ручної роботи та одягу до смачних ласощів.

«Для локальних брендів цей захід стане підтримкою, адже в складні часи також важливо розвивати економічну стійкість малих та середніх підприємств. Попри війну, дві третини українських компаній працюють. Програма EU4Business допомагає зробити так, щоб вони й надалі продовжували працювати, що стане основою для подальшого економічного зростання України», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.