Суд оштрафував студента, якого затримали з пакетом амфетаміну

22 листопада Долинський районний суд виніс вирок 20-річному болехівчанину, якого затримали із пакетиком амфетаміну в лісосмузі.

«Як йдеться у вироку, 16 серпня обвинувачений разом із дівчиною приїхав у місто Долину та біля одного із дерев лісового масиву, що по вул. Заводській, знайшов поліетиленовий пакетик із амфетаміном. Будучи обізнаним із виглядом наркотичних та психотропних речовин, усвідомлюючи незаконність їх обігу, обвинувачений привласнив знайдене - поклавши пакетик у передню кишеню своєї наплічної сумки. Та вжити не встиг - вже за годину на перехресті вул. Заводська – Нафтовиків, після зупинки працівниками поліції керованого ним автомобіля, на пропозицію поліцейських видати речі, обіг яких заборонено, молодик, видав поліетиленовий пакетик, у якому знаходився амфетамін, кількістю – 0,1647 грам», - повідомили в Долинському районному суді.

У суді хлопець свою провину визнав та підтвердив всі обставини справи. Суд визнав винним студента у придбанні та зберіганні наркотиків (ч. 1 ст. 309 КК України) та призначив йому покарання відповідно до угоди про визнання винуватості, укладеної між обвинуваченим та прокурором у виді штрафу — 17000 грн.

Крім того, суд зобов’язав відшкодувати витрати за проведення експертизи в розмірі — 956 грн.

Вирок може бути оскаржений протягом 30 днів до Івано-Франківського апеляційного суду.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.