У Надвірні відкрили притулок для переселенців

23 листопада у Надвірні відбулося урочисте відкриття шелтеру для внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомив міський голова Зіновій Андрійович.

На відкриття завітали заступник голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко, представники районної ради, депутати Надвірнянської міської ради представники благодійної організації «Стан» внутрішньо переміщені особи, які відтепер тут проживатимуть.

«Відкриття шелтеру – це результат синергії зусиль міжнародних партнерів, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, волонтерів і загалом активних громадських інституцій. Його облаштували всім необхідним для комфортного проживання людей. Тут проживатимуть люди із Донецької, Луганської та Запорізької областей, які через війну покинули свої домівки. До проведення будівельно-ремонтних робіт були залучені основні донори: благодійна організація «Стан», Програма міжнародної технічної допомоги Україна-Польща «Культура кована у вогні», ГО DESPRO, Міжнародна організації з міграції, ПРООН ICAP «Єднання», та ГО «Дій-Краматорськ», - повідомив Андрійович.

Загальна вартість робіт по облаштуванню приміщення та створенню комфортних умов складає 6 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.