В Івано-Франківську затримали наркоторгівця

На минулих вихідних оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в області на одній із вулиць Івано-Франківська зупинили перехожого, який викликав підозру.

«При поверхневому огляді у 26-річного місцевого мешканця правоохоронці вилучили заборонені речі. Серед вилученого: зіп-пакет із вмістом синтетичної психотропної речовини «Амфетамін». Вага, якої становить близько 100 грамів», - повідомили у поліції.

Слідчі також вилучили предмети, які свідчать про збут наркотичних засобів та наркотичних речовин шляхом формування закладок на території Івано-Франківська. Йдеться про пристрої для фасування (ложка, зіп-и), електронні ваги, банківські карти, мобільний телефон, тощо.

Вилучені речові докази поліцейські направили на проведення відповідних експертних досліджень.

Фігуранта слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. На підставі зібраних доказів за фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах, передбаченого за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України зловмиснику повідомлено про підозру. А судом обрано запобіжний захід - тримання під варто.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.