У Городенці закуплять вживаний сміттєвоз за 2,15 млн. гривень

Комунальне підприємство «Городенка-житлосервіс» Городенківської міської ради визначило постачальника сміттєвоза із заднім завантаженням.

Договір планують підписати з ТОВ «Спецкомунтех» (м.Луцьк).

Вартість техніки становить 2,149 млн. гривень (54 тисячі євро - за курсом на дату написання новини - Авт.).

У технічній документації йдеться, що сміттєвоз має бути не старшим 2010 року випуску. Підприємство планує поставити сміттєвоз Renault Premium (на фото).

У базі сайту Autoline.ua, журналіст «Галичини» виявив чимало сміттєвозів за ціною від 9,5 до 20 тисяч євро. Щоправда, вони продаються у європейських країнах і їх потрібно розмитнити під час ввезення в Україну.

Планується, що поставка відбудеться до 1 грудня 2023 року.

За даними Youcontrol, власниками ТОВ «Спецкомунтех» є жительки Луцька Самойліч Наталія Володимирівна та Веніславська Анастасія Вадимівна.

За даними сайту «Волинь онлайн», Анастасія Веніславська - дочка колишнього прокурора Вадима Веніславського та племінниця народного депутата Федора Веніславського («Слуга народу»). Компанія зареєстрована у січні 2018 року. Спочатку вона була зареєстрована в Олиці, звідки родом Веніславські, згодом – перереєстрували в Луцьку. Керівником ТОВ «Спецкомунтех» декілька місяців був ще один брат Вадима Веніславського – Сергій Веніславський, а серед засновників до 2020 року – сам Вадим Веніславський. У 2020 році фірму він перереєстрував на дочку Анастасію.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.