На війні загинув прикарпатець Дмитро Ляуш

На фронті загинув 44-річний Дмитро Ляуш з Тисова, який воював з перших днів війни. Про це повідомили в Болехівській міській раді.

Дмитро народився 1 листопада 1979 року у селі Тисові. Тут ріс, навчався в школі. Разом з ним у сім`ї виховувалися старший брат Петро та сестра Ганна. Чоловік став на захист своєї Батьківщини у перші дні війни - все залишив та добровільно пішов у перший відділ Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Поповнивши ряди добровольців ЗСУ, разом з побратимами боронив Україну на найгарячіших точках фронту.

Солдат Ляуш Дмитро Анатолійович служив навідником гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти.

Свій останній бій він прийняв 10 листопада 2023 року біля населеного пункту Спірного Бахмутського району Донецької області.

«Болехівщина втратила вірного захисника... Це важка втрата для родини, друзів, односельчан, побратимів та усієї громади. Вдома у Дмитра залишилися невтішними мама, брат, сестра, рідні, ... У цю ли­ху скорботну го­ди­ну вис­ловлю­ємо най­щи­рі­ші спів­чуття сім’ї, ро­ди­ні, дру­зям та поб­ра­ти­мам по­лег­ло­го Ге­роя. Спи спо­кій­но, Во­їне. Доб­ра світ­ла пам’ять про те­бе і вдяч­ність за твій под­виг на­зав­жди за­ли­шать­ся у на­ших сер­цях. Ге­рої не вми­ра­ють! Віч­на пам’ять! Сла­ва Ук­ра­їні! Героям слава!», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.