У Коломиї розпочали новий етап перейменування вулиць

8 листопада міський голова Коломиї Богдан Станіславський підписав розпорядження про початок громадського обговорення щодо перейменування та найменування об’єктів топоніміки.

«На цьому етапі закінчуємо роботу, розпочату того року, щодо деколонізації та дерусифікації назв вулиць, площ, провулків та інших топонімічних назв, а також - змінимо нейтральні та беззмістовні назви на ті, що мають вагу для громади та України. Громадське обговорення триватиме два місяці», - повідомив Станіславський.

З 8 листопада до 8 грудня 2023 року приймаємо пропозиції та зауваження стосовно перейменування та найменування об’єктів топоніміки. Це можна зробити наступними способами:

👉 заповнити форму за посиланням:

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSedcchnWf.../viewform

у письмовій чи усній формі звернутися до управління містобудування міської ради за адресою просп. Михайла Грушевського, 1, каб. 34, м. Коломия, телефон (03433) 2-48-61;

надіслати електронного листа на адресу: uprarchitektyru@gmail.com

З 8 грудня по 22 грудня 2023 року триватиме зведення отриманих пропозицій (зауважень) та їх обговорення. Далі затвердження пропозицій громадськістю здійснюватиметься на громадських слуханнях 8 січня 2024 року о 14:00 годині у Коломийській філармонії імені Олександра Козаренка (вулиця Симона Петлюри, 11, м. Коломия).

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.