У Коломиї відкрили меморіальні дошки бійцям Миколі Бондаренку та Андрію Ткаченку

У Коломиї відкрили меморіальну дошку Миколі Бондаренку у ліцеї №9, де колись він навчався. Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

Микола став на захист України з початку російсько-української війни, з 2014 року. З 2016 до 2021 року працював у Коломийській міській раді керівником відділу інформаційних технологій. Як почалось повномасштабне вторгнення, то знову взяв до рук зброю. Був командиром гармати 3-ї артилерійської батареї 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс». Загинув внаслідок артилерійського обстрілу ворога в Донецької області.

У ліцеї №2 відкрили меморіальну дошку Андрію Ткаченку, де він колись навчався.

Андрій Ткаченко приєднався до лав ЗСУ ще до повномасштабного вторгнення. У 2015 році підписав контракт з 10-ю окремою гірсько-штурмовою бригадою «Едельвейс». А з початку великої війни у лавах 65-ї окремої механізованої бригади виконував бойові завдання на посаді кулеметника. Він був патріотом, він був хоробрим, він був вірним своїй присязі. На жаль, 19 жовтня 2022 року Андрій загинув на позиціях Запорізького напрямку внаслідок артилерійського обстрілу.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.