У Микуличині легковик зіткнувся з вантажівкою (оновлено)

2 листопада о 20:31 на лінію 101 надійшло повідомлення про те, що у селі Микуличині Яремчанської ТГ трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі легкового та вантажного автомобілів.

Подія сталась на автодорозі «Мукачево-Львів».

«На місці події рятувальники деблокували водія з понівеченого салону легкового автомобіля, від'єднали клеми акумуляторних батарей транспортних засобів, щоб запобігти виникненню загоранню», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.
«Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце, становила, 35-річний водій «КАМАЗу», мешканець Надвірнянського району, рухаючись дорогою державного значення Н-09 «Мукачево-Львів», під час з’їзду з головної дороги на другорядну не врахував дорожні обставини, не надав перевагу в русі, допустив зіткнення з автомобілем марки «Nissan», яким керував 25-річний житель с. Угорники. У результаті ДТП, водій та двоє пасажирів, 29-річна жінка та 58-річний чоловік, отримали тілесні ушкодження та доставлені до місцевої лікарні. Водія «КАМАЗу» перевірили на стан сп’яніння. За кермом він був тверезий», - повідомили у поліції.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.