Підтвердили смерть бійця Ігора Гриціва, який загинув у 2022 році

До села Підпечери у родину Грицівих надійшла сумна звістка про загибель бійця Ігора Гриціва. Про це повідомили у Підпечерівському старостинському окрузі.

12 березня 2022 року Ігор Гриців був призваний на службу у військову частину оператором тренажера 1-ї батареї протитанкових керованих ракет протитанкового артилерійського дивізіону.

На початку вересня минулого року поблизу села Безіменного на Миколаївщині бійці 1- ї батареї під час наступальних дій були жорстоко атаковані ворогом артилерійським вогнем. Саме після 7 вересня контакти з Ігорем перервалися. Ігор вважався безвісти зниклим.

30 жовтня 2023 року із Слідчого управління ГУ Національної поліції у Миколаївській області надійшов висновок відповідної експертизи щодо ідентифікації тіла на ДНК, де вказано, що Ігор Зіновійович Гриців загинув у бою 7 вересня 2023 року, захищаючи територіальну цілісність нашої держави від російського агресора.

«На прохання сім’ї Героя буде поховано на кладовищі у селі Підпечери Івано-Франківської міської територіальної громади звідки Ігор родом і де проживає його мама. ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ І СЛАВА ГЕРОЮ!», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.