На Рогатинщині місцевий житель побив військового

На Рогатинщині місцевий житель завдав військовому тяжких тілесних ушкоджень.

«Правоохоронці з'ясували, що конфлікт між чоловіками відбувся неподалік ставкового господарства, що в с. Княгиничі, Рогатинської територіальної громади. Досудовим розслідування встановлено, що фігурант здійснював обхід зарибнених ставків та помітив в чагарниках двох невідомих осіб. З’ясовуючи мету перебування на господарстві між мешканцем Рогатинської ТГ та мешканцями м. Ходорів, Львівської області, розпочалася сутичка, під час якої 26-річний чоловік металевим предметом завдавав удар у ділянку голови 34-річного чоловіка», - повідомили у поліції.

Потерпілого госпіталізували до Івано-Франківської обласної лікарні.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, правоохоронці встановили особу фігуранта. В його помешканні провели обшуки. Фігуранта затримали в процесуальному порядку. Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Рогатинський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Процесуальне керівництво у справі здійснює Рогатинський відділ Івано-Франківської окружної прокуратури.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.