Поліція затримала громадянина рф, який обікрав оселю франківця

Днями на лінію «102» надійшло повідомлення від 27-річного мешканця Івано-Франківська.

«Чоловік повідомив, що в його помешкання проникла невідома особа та викрала гроші: 800 доларів США, 860 євро та 95 тисяч гривень. Заявник на той момент перебував у літній кухні. Виїздом слідчо-оперативної групи Івано-Франківського районного управління поліції встановлено, що зловмисник проник у житло, розбивши дерев’яне вікно. Окрім грошей з будинку зникли кілька мобільних телефонів, зарядні пристрої, фотоапарат та ювелірний виріб. Поліцейські вилучили з місця події речові докази та за лічені хвилини встановили особу, причетну до крадіжки: 33-річний чоловік, що тимчасово проживав у Вінницькій області, раніше судимий за аналогічні злочини», - повідомили у поліції.

Оперативники спільно з чернівецькими колегами невдовзі затримали чоловіка у Чернівцях. При собі він мав вкрадені гроші та мобільні телефони.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Його дії слідчими кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Наразі чоловіку повідомлено про підозру, суд невдовзі обере міру запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.