Марцінків каже, що йому заважають добудувати міст

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків обіцяє добудувати міст-довгобуд через Бистрицю Солотвинську в напрямку мікрорайону Пасічна. Про це він заявив на сесії Івано-Франківської міської ради.

«Міст будуєм, зараз будуєм розв'язку. Дуже просто критикувати це питання. Довго міст будуєм. А я задаю питання: а чому не будували раніше? Ми об'єднали Північний та Південний бульвар, хоча про це говорили дуже довго. Популярними-непопулярними методами, але ми побудували. По мосту було багато охочих і є багато охочих перешкодити цьому проекту. Але незважаючи на це, незважаючи на військовий час - ми добудуємо міст. Все буде залежати від капітальних видатків: чи їх будуть пропускати? Без грошей нам ні бетон, ні метал ніхто не хоче відгружати», - сказав Марцінків.

Марцінків також прокоментував питання щодо пішохідного моста в районі ІФНТУНГ, який обвалився.

«Щодо пішохідного моста: слава богу, що ніхто не постраждав. Цей міст будувався господарським методом Університетом нафти і газу», - сказав міський голова.

Марцінків зазначив, що профільна організація провела обстеження і вирішила, що міст можна реконструювати. Наразі планують розробити проектну документацію.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.