В Івано-Франківську приватизують будівлю в центрі міста

20 жовтня запланована сесія Івано-Франківської міської ради.

У порядку денному сесії ряд майнових питань.

Зокрема, депутати планують розглянути питання «Про включення об’єкта комунальної власності за адресою: вул. Військова, 1 в перелік об’єктів, які підлягають приватизації, та його приватизацію». Планується затвердити експертний висновок про оцінку вартості нежитлових приміщень загальною площею 233,1 кв.м на вул. Військовій, 1 в м. Івано-Франківську, складений ОКП «Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації» та приватизувати об’єкт шляхом викупу товариством з обмеженою відповідальністю «Львівспецбудконтракт» за ціною 2 901 840,0 грн. (два мільйони дев’ятсот одна тисяча вісімсот сорок гривень 00 копійок) з ПДВ.

Також планують включити об’єкт комунальної власності - нежитлові приміщення складу загальною площею 36,5 кв.м, розташовані за адресою: м. Івано-Франківськ, Північний бульвар, 2Г в перелік об’єктів, які підлягають приватизації. Планується затвердити експертний висновок про оцінку вартості нежитлового приміщення загальною площею 36,5 кв.м на Північному бульварі, 2Г в м. Івано-Франківську, складений ОКП «Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації» та приватизувати об’єкт шляхом викупу товариством з обмеженою відповідальністю «Панорама Плюс» за ціною 379 332,0 грн. (триста сімдесят дев’ять тисяч триста тридцять дві гривні 00 копійок) з ПДВ.

Крім того, планують включити нежитлові приміщення площею 48,2 кв.м, які розташовані на першому поверсі в будівлі за адресою: с. Черніїв, вул. Грушевського, 21 в перелік об’єктів, які підлягають приватизації. Планується приватизувати об’єкт шляхом продажу з аукціону з умовами.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.