В Івано-Франківську затримали франківку, яка під час сварки зарізала жінку

12 жовтня на лінію 102 зателефонував мешканець Івано-Франківська, який повідомив, що його співмешканці нанесли ножові поранення.

«Правоохоронці встановили, що фігурантка вчинила конфлікт з чоловіком та його співмешканкою. Словесна перепалка, яка раптово виникла, переросла у бійку, під час якої підозрювана спричинила ножове поранення в область серця 32-річній жінці. Від отриманого тілесного ушкодження вона померла до приїзду швидкої допомоги. Після конфлікту фігурантка втекла з місця події. Оперативні працівники за лічені години встановили особу підозрюваної та її місце знаходження. 26-річну мешканку Івано-Франківська виявили за місцем проживання. Вона раніше не судима. За місцем проживання поліцейські також виявили та вилучили ніж, яким ймовірно були завдані тілесні ушкодження потерпілій», - повідомили у поліції.
«Чоловік з жінкою зробили зауваження двом жінкам, які стукали у двері магазину, що вже не працював. Одній з них це не сподобалося, тож вона дістала ніж і вдарила у груди жінку. Від отриманого поранення потерпіла померла на місці», - повідомили в Прокуратурі Івано-Франківської області.

Фігурантку поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінально – процесуального кодексу України. Слідчі повідомили їй про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального Кодексу України. Суд невдовзі обере міру запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.