У Солотвинській громаді встановили анотаційні дошки чотирьом загиблим бійцям

10 жовтня на фасаді Солотвинського ліцею відкрили анотаційні дошки чотирьом випускникам закладу, які загинули на війні. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Йдеться про Руслана Белюженка, Андрія Кобзея, Миколу Прокопишина та Андрія Огера.

Андрій Кобзей - військовослужбовець 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Поліг у боях в Бахмутському районі у червні 2022. Йому назавжди залишиться 43.

Микола Прокопишин – стрілець 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, життя якого обірвалось у Бахмутському районі на Донеччині у січні цього року. Йому було 44.

Руслан Белюженко - старший сержант 68-ї єгерської бригади ім. О. Довбуша. Загинув у боях на Донеччині у липні 2022 у 49 років.

Андрій Огера - боєць 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Прийняв свій останній бій торік у листопаді у Донецькій області. Йому назавжди 36.

Поряд з цим десятьом родинам полеглих захисників з Солотвинської громади вручили нагороди, яких Герої удостоєні за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету, та за сумлінну службу у лавах ЗСУ:

🎖️Орден "За мужність" ІІІ ступеня – Сергію Матищаку, Василеві Косовичу, Володимиру Витошку

🎖️Медаль "За заслуги перед Прикарпаттям"– Іванові Белею, Руслану Белюженку, Олександрові Гаванюку, Михайлові Кравчуку, Андрію Мельнику, Андрію Огері й Миколі Прокопишину.

Від початку повномасштабного вторгнення рф Солотвинська громада втратила на війні 23 її відважних мешканців, ще 57 отримали поранення та 10 військових пропали безвісти.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.