Рятувальники допомогли туристці, яка травмувалась у горах

1 жовтня о 15:57 до Служби порятунку надійшло повідомлення від жителя міста Івано-Франківська, про те, що його мати під час спуску з гори Говерла по синьому маршруту отримала травму ноги, тому потребує допомоги рятувальників.

Для надання допомоги було направлено рятувальників пошуково-рятувального відділення смт. Ворохта, які надали домедичну допомогу туристці та транспортували до підніжжя гори, звідки вона на власному транспорті направилася до місця тимчасового проживання.

«Рятувальники вкотре нагадують громадянам про те, що необхідно відповідально ставитися до мандрівок горами. Перед тим, як вирушити до лісу, потрібно вивчити карту місцевості, або краще вирушати з тим, хто добре знає місцевість, також важливо подбати про повний заряд мобільного телефону. Не вдягайте до лісу непримітний сіро-зелений або чорний одяг, віддайте перевагу яскравим кольорам, так заблукалого легше помітити під час пошуку. Чудово, якщо на одязі будуть смужки, що відбивають світло», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.