В Івано-Франківську встановили анотаційну дошку бійцю Павлу Підлужному

На фасаді Центр патріотичного виховання учнівської молоді ім. Степана Бандери відкрили анотаційну дошку ще одному загиблому на війні захиснику - Павлу Підлужному. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської міської ради.

Захисник Підлужний Павло Петрович народився 25 жовтня 1975 року в місті Бурштині Івано-Франківської області, де минуло його дитинство.

Після закінчення школи здобув професійну освіту в деревообробному училищі в місті Івано-Франківську.

Дерево було його професійним покликанням, з яким він пов´язав майбутнє життя. Проходячи практику в селі Підвербці Тлумацького району Івано-Франківської області познайомився з майбутньою дружиною Оксаною, з якою прожив в шлюбі 30 років. В шлюбі у них народились 2 дітей: донечка Мар´янка і син Назарчик. Протягом свого життя працював у різних країнах світу, але впродовж останніх років жив і працював у Польщі.

Після початку повномаштабного вторгнення відчувши поклик серця захистити Вітчизну прийняв рішення стати добровольцем і вступив до лав Територіальної оборони від Івано-Франківської області.

Підлужний Павло за позивним «Апостол» був водієм автомобільного відділення автомобільного взводу автомобільної роти військової частини А7030 в селі Тернуватому Запорізької області. Потім був переведений до розвідувального взводу військової частини А7370.

Протягом своєї служби сумлінно та віддано захищав території нашої держави. 7 травня 2023 року під час виконання бойового завдання загинув в селі Зеленому Полі Волноваського району Донецької області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.