Під Івано-Франківськом зіткнулись легковик та вантажівка (оновлено)

22 вересня о 07:59 на лінію 101 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду між селами Черніїв та Марківці за участі легкового та вантажного автомобілів.

«Прибувши до місця виклику, рятувальники вжили заходи з деблокування 2-х осіб, які були затиснуті в конструкціях автомобіля, та проведено заходи по від’єднанню клем акумуляторної батареї з двох транспортних засобів, з метою запобігання загорянню, а також було проведено змивання паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини автодороги», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.
«Правоохоронці з’ясували, водій автомобіля «Mitsubishi» не врахував дорожні обставини, не переконався в безпечності маневру, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з транспортним засобом «Renault Master», який рухався по своїй смузі руху. А опісля відбулося зіткнення і з «Volkswagen Crafter». 48-річний водій «Mitsubishi» отримав важкі тілесні ушкодження. Чоловік зареєстрований в Отинії. Від отриманих травм він помер на місці події. До медичного закладу доставили також пасажирку транспортного засобу «Volkswagen Crafter», - повідомили у поліції.

Поліцейські перевірили водіїв «Renault Master» та «Volkswagen Crafter» на стан сп"яніння. За кермом вони були тверезі.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Слідчі призначили ряд експертиз : інженерно-транспортна, судово-медична тощо.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.