У Богородчанах відкрили Дія.Центр

Сучасний Дія.Центр відкрито у Богородчанській територіальній громаді.

На відкриття четвертого в регіоні Дія.Центру завітав заступник начальника управління – начальник відділу з питань моніторингу якості послуг та розвитку цифрових інструментів для надавачів адміністративних послуг Міністерства цифрової трансформації України Андрій Нальотов.

Андрій Нальотов у вітальному слові привітав представників Богородчанської селищної громади та звернув увагу на те, що відкриття Дія.Центру є важливим кроком у покращенні доступу громадян до державних та муніципальних послуг.

На сьогодні працівники ЦНАПу забезпечують надання 261 послуги, які від тепер зможуть отримувати понад 28 тисяч жителів Богородчанської територіальної громади та внутрішньо переміщені особи.

Модернізований Дія.Центр Богородчанської селищної ради облаштований за принципами безбар’єрності і доступності для маломобільних груп населення. Для цього передбачено: пандус, інформаційні таблички зі шрифтом Брайля, облаштована комфортна зона очікування, дитячий куточок та створено простір для самообслуговування.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.